Waarom heb ik deze site gemaakt?

Als vrouw van 51, getrouwd (al 30 jaar), moeder van 4 kinderen, bleef ik altijd maar weer knokken tegen mijn stemming’s wisselingen. Ik deed allerlei verschillende therapieën en ik zocht ook in de alternatieve en spirituele hoek.

Ik ben al jaren bezig mijn “duistere” kant te accepteren. Daardoor gaat het steeds beter. Ik durf steeds meer te kiezen wat goed voelt voor mij. Daardoor zijn mijn stemming’s wisselingen aanzienlijk verminderd! Ik ben zelfs echt oprecht van mezelf gaan houden. Van mijn hele “zijn”.... Met alle up’s en down’s!! Ik kom er steeds meer achter dat er geen licht kan zijn zonder duister en dat ik een diamant ben met vele facetten. Om een diamant te kunnen tekenen is het verschil tussen licht en donker ook heel erg belangrijk. Het één kan niet zonder het andere blijkbaar.

Op dit moment ben ik heel trots op mijzelf... Ik heb het allemaal toch maar gedaan. Mijn man is vaak van huis. Mijn kringetje van mensen die mij helpen was minimaal. Mijn 4 kinderen doen het allemaal heel goed en het zijn stabiele kinderen geworden. (4 volwassenen) Ondanks mijn “donkere kant” !!  Ik hou van mezelf.

Ik wil met deze site op een positieve manier mijn “zware tijden” gebruiken om mensen zoals jij en ik te helpen.  Ik hoop dat je door alle verschillende mogelijkheden uit je dip kunt komen. De dingen die ik aanbied op deze site zijn geen reclames, maar het zijn de dingen die mij helpen of geholpen hebben! Ik gebruik geen medicijnen meer. En het gaat steeds beter met me. Bewust ademen is een heel belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Simpel maar zeer doeltreffend! Verder is echt bewust kiezen voor stabiliteit en me niet langer laten leiden door mijn onrustige mind één van de belangrijkste dingen in mijn leven.

Het leven is een stuk aangenamer geworden voor mij. Dat gun ik jou ook.

Liefs en Licht, Antonique

Waarom

Wil je persoonlijk contact met mij?

Ik heb een cursus Soul-Reconnection Facilitator gedaan en ik heb Reiki. Verder heb ik dus erg veel levenservaring. Je kunt een sessie met mij aanvragen. Ik kan je dan via skype, bij mij thuis, of in en rond onze caravan in de bossen bij Ermelo, begeleiden in het ademen met je ziel, zodat je dieper en gemakkelijker bij je eigen waarheid kunt komen. Neem gerust contact op om meer over deze mogelijkheden te horen.

Als je contact met mij wil: Klik Hier