Loading...

Ademen

Ademen2018-08-03T12:16:14+00:00

Bewust Ademen was voor mij de sleutel!

Door bewust te ademen kon ik contact maken met de ware Antonique.
Wanneer ik dat nu doe sluit ik even mijn ogen. In één ademhaling heb ik weer de connectie met mijzelf. Zo makkelijk en altijd toe te passen. Want zelfs het sluiten van mijn ogen hoeft niet echt persé meer.

Hoe gaat dat dan voor jou?

Dat bewust ademen en het contact maken met jezelf kan ik je leren.
Als je wilt kunnen we dan ook op zoek naar dingen die je het meest dwars zitten op dat moment. Dat kunnen angsten zijn, maar ook situaties waar je je geen raad mee weet. Door het diepe contact wat je gaat maken met jezelf kom je tot hele heldere inzichten.

Kan ik dat wel?

Jazeker! Iedereen kan dit. Eigenlijk zijn we het gewoon verleerd. En hoef ik je alleen maar te helpen herinneren aan een diep weten.
Wel moet je er echt voor openstaan. Als je het eigenlijk niet wilt heeft het geen zin om een afspraak met mij te maken.

Lees hier wat een ander vond van de sessie.

Wat kost het?

Over kosten kan ik nog niet zoveel zeggen op dit moment omdat ik alles nu nog doe als hobby en om ervaring op te doen zodat ik later een eigen praktijk op kan starten. Ik laat het aan jou over welk bedrag jij me daarvoor wilt geven.
Als je een afspraak met mij maakt wil ik in ieder geval wel graag een testimonial achteraf die ik dan kan gebruiken voor op mijn website. Uiteraard kan dat anoniem!

Hoe lang duurt het?

Een sessie duurt meestal tussen de één en maximaal twee uur.  Dit afhankelijk van hoe alles loopt.

Waar?

De eerste sessie heb ik het liefst bij mij thuis. De ervaring heeft geleerd dat dat echt belangrijk is. Mochten er nog meer sessies nodig zijn dan kan dat eventueel ook via Skype of Whatsapp video als jij en ik een goede verbinding hebben.

Ja, ik wil contact!

Kaartje(s) trekken

 

 

dagkaartje

Klik op het plaatje.

error: Nee, downloaden gaat niet, maar als je contact met me opneemt, dan kan ik bepalen of je mijn foto of kaartje kunt krijgen. <3