Depressie

Depressie2018-07-22T21:10:01+00:00

Depressief?

Je bent depressief…. en nu?

Je bent depressief en nu ben je op deze pagina beland…. dat is niet voor niets! Ik geloof niet in toeval.
Jarenlang heb ikzelf geworsteld met depressies. Ik weet dus precies wat jij doormaakt. En je wilt dat het NU stopt! Toch?
Stel nou dat je met mijn methode je ook beter zou kunnen gaan voelen?
Geef jezelf even de kans en lees verder.

Zijn alle psychische aandoeningen hetzelfde?

Er zijn naar mijn idee twee soorten Depressie of geestelijke onbalans. Helaas worden die nu nog allemaal in dezelfde hokjes gestopt. Wat op zich ook wel weer logisch is omdat de kenmerken erg op elkaar lijken.

Maar ik denk dat er mensen zijn die spiritueel aan het ontwaken zijn en mensen die inderdaad echt ziek zijn.

Als er nu al een klein vonkje van blijdschap in je merkbaar is, dan hoor jij absoluut bij die eerste groep! En dan is mijn methode waarschijnlijk geschikt voor jou! Maar lees anders ook nog even door.

Toen ik net van de kleuterschool af was en in “klas” 1 zat, stond er op mijn rapport al:  “Gelukkig lijkt Antonique weer over haar ergste buien heen te zijn”.  Ik weet dus niet beter dan dat ik vanaf jongs af aan depressief was. Natuurlijk werd dat toen nog niet zo genoemd, maar noemde men het “mijn buien”.

Altijd heb ik het gevoel gehad dat ik dit zou gaan overwinnen.

Op den duur werd het echter alleen nog maar erger. Door allerlei dingen in de media die ik herkende sleurde ik mezelf ook nog mee verder de diepte in.
De éne na de andere therapie volgde ik want ik wilde absoluut beter worden. Niet alleen voor mijzelf, maar nog meer voor mijn gezin. Alle therapievormen die ik volgde hielpen wel een beetje maar echt over ging het niet. Toch bleef ik doorgaan met het zoeken naar andere vormen van therapie. Ook in het alternatieve circuit. Want ik was ervan overtuigd, dat ik niet diegene was, die ik toen heel vaak wel was.

Al die jaren was ik ervan overtuigd dat ik “de buien” zou gaan overwinnen! En… dat ik daarna andere mensen zoals ik, zou mogen gaan helpen.

Uiteindelijk kon ik met “Soulbreath” in combinatie met een soort EMDR achtige methode mijzelf WEL genezen.
Eigenlijk heb ik mijn eigen therapie ontwikkeld in de loop der jaren. Uniek voor mij… maar het blijkt dus ook bij anderen te helpen!

Lees meer….

Ervaringsdeskundige

Ik ben nu al heel veel jaren vrij van die erge depressies EN van de medicijnen! Natuurlijk heb ik nog best wel eens dingen waar ik normaal gesproken totaal van slag van zou zijn geraakt. En eerlijk is eerlijk… ik ben ook nog wel eens even van slag. Maar als dat nu gebeurd kan ik mijzelf binnen enkele minuten weer terug in balans krijgen. Soms zelfs met één bewust genomen ademhaling!
De tijd dat ik weken depressief was is absoluut voorbij. En eigenlijk ben ik nu niet eens meer een uur depressief! Want zodra ik het mezelf gun om even tijd te nemen om het nare gevoel te “behandelen” dan is het over.
Ik ben dus met recht een Ervaringsdeskundige* geworden.  (*er schijnen ook opleidingen die zo heten te zijn, maar ik heb dus geen diploma van de maatschappij, maar wel van het leven!)

VoorNu:

Herken je dit?

Wil je weten of je spiritueel aan het ontwaken bent?

Veel informatie die goed voelt voor mij komt bij de Crimson Circle vandaan. Zij hebben daar ook een artikel over wat je hieronder kunt bekijken.
Het is in het Engels… maar waarschijnlijk toch wel heel herkenbaar, zelfs als je niet zo goed bent in Engels.

Klik op de tekst of het plaatje om de pdf te kunnen lezen.

Engelse tekst over spiritueel ontwaken.

12 tekens van ontwaken

Kaartje(s) trekken

 

 

dagkaartje

Klik op het plaatje.

error: Nee, downloaden gaat niet, maar als je contact met me opneemt, dan kan ik bepalen of je mijn foto of kaartje kunt krijgen. <3