Bewuste Ademhaling

Mijn verhaal

Hoe het was

Mijn leven is zoveel leuker geworden. Ik had heel veel last van stemmingswisselingen en depressies. Ook had ik diverse lichamelijke klachten.

Ik voelde me een slachtoffer.

Ik wist dat ik mezelf niet was, maar het lukte maar niet om de negativiteit los te laten. In het verleden waren er dingen gebeurd die dit allemaal konden verklaren.

Maar, ik wilde er van af!

Een jarenlange zoektocht was begonnen. Van alternatief tot regulier zocht ik naar “de” oplossing voor mijn problemen. Elke keer had ik weer het gevoel dat ik stapje dichter bij de oplossing kwam, maar telkens weer bleek dat ik nog lang niet bij de kern was gekomen. Toch bleef ik doorzetten omdat ik wist dat dit niet mijn einddoel was. Ik wilde een leuk LEVEN!

Dat er meer moest zijn tussen hemel en aarde kon ik ervaren, maar heel veel van al het spirituele vond ik te zweverig of te ingewikkeld. Ik besefte ook dat het leven op aarde een soort leerschool was, waarbij je de mogelijkheid had om geestelijk en lichamelijk steeds meer in balans te komen.


De verandering


De ontdekking van de stilte in mij, door de boeken en filmpjes van Eckhart Tolle en de verplichte rust omdat ik een zware enkel blessure had, was een grote stap voorwaarts.

Maar toen ik in aanraking kwam met “de bewuste ademhaling” via Erno en Kata van “Soulbreath en Anita en Thijs van “House-of-sovereignty” kwam er echt een diepe verandering in mijn leven. Het was nog niet altijd even leuk en soms zelfs best pittig, maar mijn “buien” werden steeds korter en minder diep.


Door die ademhaling maakte ik contact met mijn ziel (de bron, mijn hogere zelf... hoe je het ook wilt noemen). Best simpel, maar het contact met dat “meer tussen hemel en aarde” ervaren, is tot op de dag van vandaag echt bijzonder.

 

Vanaf dat eerste moment voelde ik de liefde voor mijzelf toenemen. Mijn leven veranderde zienderogen. Ik voelde me prettiger, mijn zelfvertrouwen groeide. Ik nam andere beslissingen, waardoor ik me nog beter ging voelen.

Het kiezen werd überhaupt steeds gemakkelijker.

Mijn creativiteit ging stromen.

Ik kreeg daardoor steeds meer leuke dingen om te doen. Meer daarover op Antoniquenu Ik ben nu heel blij en gelukkig met mijn leven! En ik kan eindelijk zeggen dat ik echt oprecht enorm veel van mezelf houd.


Natuurlijk zijn er ook in mijn leven nog steeds uitdagingen waar ik mee om moet gaan. Maar de basis is nu zo anders… het is een wereld van verschil.


Ik merk steeds vaker dat ik mijn eigen leven kan creëren. Ik weet wat ik wil. En op de één of andere manier trek ik dat steeds meer aan. Ik heb het gevoel dat ik thuis gekomen ben. Door het contact met mijn ziel is mijn leven een aaneenschakeling van prachtige, waardevolle en gelukkige momenten.

Ik voel me geen slachtoffer meer. Ik ervaar vrijheid!


Doorgeven


Ook voor het oplossen/integreren van problemen/blokkades werkt bewust contact maken met je ziel.

Ik heb een cursus gedaan om de bewuste ademhaling door te kunnen geven. Mede door mijn jarenlange ervaring met psychische en lichamelijke problemen blijk ik de gave te hebben ontwikkeld om mensen echt te helpen. En ik vind dat ontzettend leuk om te doen!


Zo werden er bijv. al twee zwangerschappen mogelijk! Allebei na één sessie waarbij een onbewuste blokkade werd ontdekt en opgelost. Wil je daar meer over lezen, klik dan hier.


Spreekt mijn verhaal je aan en wil je ook ervaren wat de bewuste ademhaling voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op!


Een gesprek is voorlopig gratis omdat ik graag wil oefenen. Als energie-uitwisseling wil ik graag dat je een recensie schrijft die ik dan (anoniem) kan publiceren op mijn website en/of op mijn facebook pagina.

Het kan zijn dat er 2 of 3 sessies nodig zijn. Ook die zijn gratis en daar wil ik als energie-uitwisseling dan graag ook een verslagje van.

Ik woon in het midden van het land. Het is wel gebleken dat elkaar in het echt ontmoeten wel diepgaander werkt. Maar een (eerste) gesprek kan evt. ook via Skype (indien de verbinding echt goed is).


Ben jij op zoek naar iemand die met de beide benen op de grond, zonder allerlei poespas maar toch op een spirituele manier jou kan faciliteren? Klik dan hier! Ik loop graag een eindje met je op.


Tot gauw!, Antonique