Kaartjes trekken

Kaartjes trekken2018-06-25T23:27:29+00:00

Mandala Kaartje trekken.

Op deze pagina kun je een kaartje uit mijn Mandala deck trekken.

Als er een situatie is waar je met je zelf niet helemaal uit komt, dan is het soms fijn om wat meer duidelijkheid te krijgen door middel van het trekken van een kaartje. Om echt optimaal gebruik te maken van deze mogelijkheid kun je naar mijn gevoel het beste:

  • Even rustig rechtop gaan zitten. Voeten op de grond, rug recht tegen de leuning.
  • Sluit je ogen.
  • Adem een aantal keer diep in en uit en richt je aandacht naar binnen, naar je hart of naar je buik ter hoogte van je navel.
  • Stel in gedachte dan je vraag.  Probeer de vraag zo “oordeelvrij” mogelijk te laten zijn. Dus niet: “moet ik die persoon nou eens flink de waarheid zeggen? “, maar : “wat is de beste oplossing voor deze situatie“.
  • Druk op “Schud de kaarten”.
  • Kies welk optie je wilt nemen zoals hieronder beschreven.
  • Kijk vervolgens naar alle kaartjes op de pagina (totaal 33 kaartjes) en kies welk kaartje jou het meest aantrekt. Maak daar geen grote halszaak van, maar kies gewoon binnen een paar seconden.
  • Laat het plaatje en de uitkomst even op je inwerken. Vaak klopt je eerste gevoel wat je krijgt als je iets ziet of leest, tenzij je echt merkt dat er een “oh ja.. dat zal wel…. ” gevoel is.
Het klopt dat de afbeeldingen soms “op zijn kop” staan. Bij die trekking hoort dan een andere tekst omdat een kaart die op zijn kop getrokken wordt toch een andere boodschap heeft.
Deze kaarten heb ik allemaal zelf getekend of gemaakt.

Veel plezier met het trekken van een kaartje (of kaartjes).

Je kunt kiezen uit twee opties.

  1. Laat alle kaartjes zo met éénzelfde achterkant.
  2. Druk op “draai alle kaarten om”. Dan zul je alle verschillende afbeeldingen zien.
schud de kaarten
draai de kaart(en) om
Anders

Durf jij anders te zijn? Gewoon omdat het kan? Waarom zou je precies doen wat anderen verwachten dat je moet doen. Maar het verschil. Stap uit het patroon!

Soms loopt het anders dan je verwacht. Maar dat hoeft niet te betekenen dat het minder goed is. Achteraf zul je waarschijnlijk blij zijn dat het zo anders gelopen is.

Ontplooien

Ga uit het bekende cirkeltje. Je kunt niet overzien wat er staat te gebeuren, maar dat is helemaal niet erg. Elke keer een stapje verder uit je comfortzone zorgt ook voor een heerlijke ruimte!

Creëer je eigen werkelijkheid. Je hebt alles in huis.

Muziek

Wat heb je met muziek? Ga je dansen, zingen, of maak je het zelf? Misschien dat even lekker ontspannen met muziek de beste oplossing is op dit moment.

Als communicatie door spraak of gebaar niet toereikend is, kun je overgaan op het communiceren op zielsniveau, met bijv. muziek. Maar ook iemand in gedachten toespreken kan dingen veranderen en oplossen. Van hart tot hart… van ziel tot ziel.

Kies je liever zelf een kaartje uit alle kaartjes die beschikbaar zijn in het Mandala kaartendeck?
Klik dan hier.

Kaartje(s) trekken

 

 

dagkaartje

Klik op het plaatje.

error: Nee, downloaden gaat niet, maar als je contact met me opneemt, dan kan ik bepalen of je mijn foto of kaartje kunt krijgen. <3