Kaartjes trekken

Kaartjes trekken2018-06-25T23:27:29+00:00

Mandala Kaartje trekken.

Op deze pagina kun je een kaartje uit mijn Mandala deck trekken.

Als er een situatie is waar je met je zelf niet helemaal uit komt, dan is het soms fijn om wat meer duidelijkheid te krijgen door middel van het trekken van een kaartje. Om echt optimaal gebruik te maken van deze mogelijkheid kun je naar mijn gevoel het beste:

  • Even rustig rechtop gaan zitten. Voeten op de grond, rug recht tegen de leuning.
  • Sluit je ogen.
  • Adem een aantal keer diep in en uit en richt je aandacht naar binnen, naar je hart of naar je buik ter hoogte van je navel.
  • Stel in gedachte dan je vraag.  Probeer de vraag zo “oordeelvrij” mogelijk te laten zijn. Dus niet: “moet ik die persoon nou eens flink de waarheid zeggen? “, maar : “wat is de beste oplossing voor deze situatie“.
  • Druk op “Schud de kaarten”.
  • Kies welk optie je wilt nemen zoals hieronder beschreven.
  • Kijk vervolgens naar alle kaartjes op de pagina (totaal 33 kaartjes) en kies welk kaartje jou het meest aantrekt. Maak daar geen grote halszaak van, maar kies gewoon binnen een paar seconden.
  • Laat het plaatje en de uitkomst even op je inwerken. Vaak klopt je eerste gevoel wat je krijgt als je iets ziet of leest, tenzij je echt merkt dat er een “oh ja.. dat zal wel…. ” gevoel is.
Het klopt dat de afbeeldingen soms “op zijn kop” staan. Bij die trekking hoort dan een andere tekst omdat een kaart die op zijn kop getrokken wordt toch een andere boodschap heeft.
Deze kaarten heb ik allemaal zelf getekend of gemaakt.

Veel plezier met het trekken van een kaartje (of kaartjes).

Je kunt kiezen uit twee opties.

  1. Laat alle kaartjes zo met éénzelfde achterkant.
  2. Druk op “draai alle kaarten om”. Dan zul je alle verschillende afbeeldingen zien.
schud de kaarten
draai de kaart(en) om
Herkenning

Lijkt niets meer zoals het vroeger was? Ben je je houvast kwijt? Nieuwe manieren om je leven invulling te geven zullen komen. Zet je voeten goed stevig op de grond en voel hoe je voeten op de grond rusten. Beweeg je tenen of stamp even een beetje met je voeten als je het gevoel hebt dat je niet stevig genoeg in je vel zit. Adem in gedachten naar je voeten toe.

Hoe wil je groeien in je leven, je kunt alle kanten op! Houd wel goed contact met de aarde. Ga niet zweven. Maak een keus en ga ervoor!

Duidelijkheid

De situatie lijkt erg onduidelijk, maar er zal binnenkort veel meer duidelijkheid komen. Ontspan maar, want je kunt op dit moment toch even niets doen.

Weet je wat je wilt in je leven?
Is hetgeen je nu doet echt hetgeen je op dit moment het liefste zou doen?

Kwaliteiten

Liefdevol mag je naar jezelf kijken. Je hebt zoveel verschillende kwaliteiten! Laat ze allemaal aan bod komen.

Gebruik je alle kwaliteiten die je hebt? Misschien zijn er toch nog kwaliteiten te ontdekken die je niet verwacht had te hebben.

Kies je liever zelf een kaartje uit alle kaartjes die beschikbaar zijn in het Mandala kaartendeck?
Klik dan hier.

Dagkaartje

 

 

dagkaartje

Klik op het plaatje.

error: Nee, downloaden gaat niet, maar als je contact met me opneemt, dan kan ik bepalen of je mijn foto of kaartje kunt krijgen. <3