Dagkaartje

Dagkaartje2018-08-03T19:17:30+00:00

Kaartje(s) trekken.

Het is gewoon leuk om zo nu en dan eens een kaartje te trekken om te kijken wat “het lot” of “je ziel” (kies maar afhankelijk van wat je gelooft) je wil vertellen.
Ik heb (bijna) al mijn zelfgemaakte mandala’s bewerkt en daar een kaartendeck van gemaakt. Als je wilt kun je hier dus een zeer persoonlijk kaartje trekken.

Om echt even contact met jezelf te maken is het aan te bevelen om er even echt voor te gaan zitten.
Sluit je ogen en adem diep in, naar je buik.
Voel hoe de lucht door je neus, door je luchtpijp helemaal diep in je buik stroomt.
Adem ontspannen ook weer uit door je neus.
Neem een vraag in gedachten en adem nogmaals een keer zo diep in en uit.
Klik vervolgens op “schud de kaarten”. En kies of je blind een kaartje wilt trekken, of dat je vervolgens op “draai de kaarten om” wilt klikken zoals hieronder beschreven.

  • Optie 1: Klik op het plaatje met de ster van je keuze en klik vervolgens nogmaals op de Mandala die zichtbaar wordt om een tekst te lezen die bij deze kaart hoort.
  • Optie 2: Klik op “draai de kaarten om” en kies uit de mandala die jou het meest aanspreekt. Klik vervolgens op die Mandala om de bijpassende tekst te lezen.

Je kunt na de tekst gelezen te hebben weer klikken op de tekst en dan komt de mandala weer tevoorschijn. Neem ook de afbeelding dan even goed in je op en misschien vind je daar dan nog wel een aanwijzing voor jouw vraag of over jouw onderwerp.
Veel plezier!

Het kan zijn dat de afbeelding ondersteboven getoond wordt. Er komt dan ook een andere tekst tevoorschijn!
@antoniquedelange ik hoop dat je je daar aan wilt houden. Mocht je toch graag een afbeelding willen gebruiken voor iets, vraag het me dan gewoon even.
schud de kaarten
draai de kaart(en) om
Alles grijpt in elkaar

Ook al voel je je maar een klein radartje in het, wellicht onoverzichtelijke geheel, toch ben jij heel belangrijk in deze situatie.

Het kan zijn dat je iets meer hulp of inzet van anderen mag gaan inroepen. Samen ben je sterk.

Facetten

De situatie heeft vele facetten. Zie je ze echt allemaal wel? Er is licht en er is donker. Het hoort vaak bij elkaar. Ze versterken elkaar.

Waar richt je je aandacht op? De hoogte of de dieptepunten? Wat je aandacht geeft groeit.

Muziek

Wat heb je met muziek? Ga je dansen, zingen, of maak je het zelf? Misschien dat even lekker ontspannen met muziek de beste oplossing is op dit moment.

Als communicatie door spraak of gebaar niet toereikend is, kun je overgaan op het communiceren op zielsniveau, met bijv. muziek. Maar ook iemand in gedachten toespreken kan dingen veranderen en oplossen. Van hart tot hart… van ziel tot ziel.

Kaartje(s) trekken

 

 

dagkaartje

Klik op het plaatje.

error: Nee, downloaden gaat niet, maar als je contact met me opneemt, dan kan ik bepalen of je mijn foto of kaartje kunt krijgen. <3