Kaartje(s) trekken.

Het is gewoon leuk om zo nu en dan eens een kaartje te trekken om te kijken wat “het lot” of “je ziel” (kies maar afhankelijk van wat je gelooft) je wil vertellen.
Ik heb (bijna) al mijn zelfgemaakte mandala’s bewerkt en daar een kaartendeck van gemaakt. Als je wilt kun je hier dus een zeer persoonlijk kaartje trekken.

Om echt even contact met jezelf te maken is het aan te bevelen om er even echt voor te gaan zitten.
Sluit je ogen en adem diep in, naar je buik.
Voel hoe de lucht door je neus, door je luchtpijp helemaal diep in je buik stroomt.
Adem ontspannen ook weer uit door je neus.
Neem een vraag in gedachten en adem nogmaals een keer zo diep in en uit.
Klik vervolgens op “schud de kaarten”. En kies of je blind een kaartje wilt trekken, of dat je vervolgens op “draai de kaarten om” wilt klikken zoals hieronder beschreven.

  • Optie 1: Klik op het plaatje met de ster van je keuze en klik vervolgens nogmaals op de Mandala die zichtbaar wordt om een tekst te lezen die bij deze kaart hoort.
  • Optie 2: Klik op “draai de kaarten om” en kies uit de mandala die jou het meest aanspreekt. Klik vervolgens op die Mandala om de bijpassende tekst te lezen.

Je kunt na de tekst gelezen te hebben weer klikken op de tekst en dan komt de mandala weer tevoorschijn. Neem ook de afbeelding dan even goed in je op en misschien vind je daar dan nog wel een aanwijzing voor jouw vraag of over jouw onderwerp.
Veel plezier!

Het kan zijn dat de afbeelding ondersteboven getoond wordt. Er komt dan ook een andere tekst tevoorschijn!
@antoniquedelange ik hoop dat je je daar aan wilt houden. Mocht je toch graag een afbeelding willen gebruiken voor iets, vraag het me dan gewoon even.

Wat is geweest:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.

Lief zijn voor jezelf

Lief zijn voor jezelf is best lastig hè? Blijf lekker oefenen. Het is echt een kwestie van blijven doorgaan tot het je lukt. En ik weet zeker dat dat zal gaan gebeuren als je het wilt.

Wat kun je op dit moment doen om zo lief mogelijk te zijn voor jezelf? Kijk eens naar alle verschillende bubbeltjes in deze tekening. Het hoeven geen grote dingen te zijn… het mogen ook kleine dingetjes zijn. Geef jezelf in gedachten bijv. eens een schouderklopje.

Heden:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.

Veilig

Je moet er even doorheen… Het lijkt heel gevaarlijk en haast onmogelijk, maar je bent veilig. Het zal makkelijker gaan dan je denkt.

Voel je je onveilig? Ben je bang? Adem vertrouwen en “ik ben veilig” in.
Doe dat door rechtop met je voeten op de grond te gaan zitten. Sluit je ogen en denk of zeg hardop tegen jezelf : “Ik ben veilig!”. Doe dit net zo lang tot je voelt dat er iets veranderd in jezelf. Als dat goed genoeg voelt, dan kun je daarna nog : “Ik kan vertrouwen.” op dezelfde manier inademen.

Mogelijkheid:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.

Communicatie

Van binnen naar buiten. Geef duidelijk aan wat je wilt en hoe jij je voelt.

Van buiten naar binnen. Ook als je het niet eens bent met een ander kun je toch samen een prachtige ervaring hebben.
Voel je je een vreemde eend in de bijt? Kun je zien dat ook jij perfect past in het geheel?