Dagkaartje

Dagkaartje2018-08-03T19:17:30+00:00

Kaartje(s) trekken.

Het is gewoon leuk om zo nu en dan eens een kaartje te trekken om te kijken wat “het lot” of “je ziel” (kies maar afhankelijk van wat je gelooft) je wil vertellen.
Ik heb (bijna) al mijn zelfgemaakte mandala’s bewerkt en daar een kaartendeck van gemaakt. Als je wilt kun je hier dus een zeer persoonlijk kaartje trekken.

Om echt even contact met jezelf te maken is het aan te bevelen om er even echt voor te gaan zitten.
Sluit je ogen en adem diep in, naar je buik.
Voel hoe de lucht door je neus, door je luchtpijp helemaal diep in je buik stroomt.
Adem ontspannen ook weer uit door je neus.
Neem een vraag in gedachten en adem nogmaals een keer zo diep in en uit.
Klik vervolgens op “schud de kaarten”. En kies of je blind een kaartje wilt trekken, of dat je vervolgens op “draai de kaarten om” wilt klikken zoals hieronder beschreven.

  • Optie 1: Klik op het plaatje met de ster van je keuze en klik vervolgens nogmaals op de Mandala die zichtbaar wordt om een tekst te lezen die bij deze kaart hoort.
  • Optie 2: Klik op “draai de kaarten om” en kies uit de mandala die jou het meest aanspreekt. Klik vervolgens op die Mandala om de bijpassende tekst te lezen.

Je kunt na de tekst gelezen te hebben weer klikken op de tekst en dan komt de mandala weer tevoorschijn. Neem ook de afbeelding dan even goed in je op en misschien vind je daar dan nog wel een aanwijzing voor jouw vraag of over jouw onderwerp.
Veel plezier!

Het kan zijn dat de afbeelding ondersteboven getoond wordt. Er komt dan ook een andere tekst tevoorschijn!
@antoniquedelange ik hoop dat je je daar aan wilt houden. Mocht je toch graag een afbeelding willen gebruiken voor iets, vraag het me dan gewoon even.
schud de kaarten
draai de kaart(en) om
Rode draad

Wat is de rode draad in dit verhaal? Komt er iets terug, maar steeds vermomd en net een beetje anders?

Neem afscheid van een steeds terugkerend verhaal in je leven. Het is geweest… het is klaar. Je mag en kunt nu door.

Liefde

Je bent goed bezig! Je luistert goed naar jezelf en je doet waar jij je goed bij voelt. Ga zo door!

Ben je aardig genoeg voor jezelf?
Ja… voor anderen is geen probleem, maar vergeet jezelf niet!

Lief zijn voor jezelf

Lief zijn voor jezelf is best lastig hè? Blijf lekker oefenen. Het is echt een kwestie van blijven doorgaan tot het je lukt. En ik weet zeker dat dat zal gaan gebeuren als je het wilt.

Wat kun je op dit moment doen om zo lief mogelijk te zijn voor jezelf? Kijk eens naar alle verschillende bubbeltjes in deze tekening. Het hoeven geen grote dingen te zijn… het mogen ook kleine dingetjes zijn. Geef jezelf in gedachten bijv. eens een schouderklopje.

Kaartje(s) trekken

 

 

dagkaartje

Klik op het plaatje.

error: Nee, downloaden gaat niet, maar als je contact met me opneemt, dan kan ik bepalen of je mijn foto of kaartje kunt krijgen. <3