Dagkaartje

Dagkaartje2018-07-19T15:04:02+00:00

Dagkaartje

  • Optie 1: Klik op het plaatje met de ster van je keuze en klik vervolgens nogmaals op de Mandala die zichtbaar wordt om een tekst te lezen die bij deze kaart hoort.
  • Optie 2: Klik op “draai de kaarten om” en kies uit de mandala die jou het meest aanspreekt. Klik vervolgens op die Mandala om de bijpassende tekst te lezen.
Ik heb al deze kaarten zelf gemaakt.
Het kan zijn dat de afbeelding ondersteboven getoond wordt. Er komt dan ook een andere tekst tevoorschijn!
schud de kaarten
draai de kaart(en) om
Mogelijkheden

Kun je voelen dat er veel meer mogelijk is dan je op dit moment denkt?

Er zijn vele mogelijkheden. Pas als jij durft te kiezen zal er duidelijkheid komen. Kies met je hart. Niet met je hoofd.

Herkenning

Lijkt niets meer zoals het vroeger was? Ben je je houvast kwijt? Nieuwe manieren om je leven invulling te geven zullen komen. Zet je voeten goed stevig op de grond en voel hoe je voeten op de grond rusten. Beweeg je tenen of stamp even een beetje met je voeten als je het gevoel hebt dat je niet stevig genoeg in je vel zit. Adem in gedachten naar je voeten toe.

Hoe wil je groeien in je leven, je kunt alle kanten op! Houd wel goed contact met de aarde. Ga niet zweven. Maak een keus en ga ervoor!

Onrust

Richt je je aandacht versnippert over van allerlei verschillende dingen?
Dat is geen probleem als je je daar lekker bij voelt. Kijk maar naar het totaal, het is een prachtig geheel.

Voel je je prettig bij al die verschillende dingen? Is je aandacht echt nodig bij elk stukje?

Dagkaartje

 

 

dagkaartje

Klik op het plaatje.

error: Nee, downloaden gaat niet, maar als je contact met me opneemt, dan kan ik bepalen of je mijn foto of kaartje kunt krijgen. <3