Kaartje(s) trekken.

Het is gewoon leuk om zo nu en dan eens een kaartje te trekken om te kijken wat “het lot” of “je ziel” (kies maar afhankelijk van wat je gelooft) je wil vertellen.
Ik heb (bijna) al mijn zelfgemaakte mandala’s bewerkt en daar een kaartendeck van gemaakt. Als je wilt kun je hier dus een zeer persoonlijk kaartje trekken.

Om echt even contact met jezelf te maken is het aan te bevelen om er even echt voor te gaan zitten.
Sluit je ogen en adem diep in, naar je buik.
Voel hoe de lucht door je neus, door je luchtpijp helemaal diep in je buik stroomt.
Adem ontspannen ook weer uit door je neus.
Neem een vraag in gedachten en adem nogmaals een keer zo diep in en uit.
Klik vervolgens op “schud de kaarten”. En kies of je blind een kaartje wilt trekken, of dat je vervolgens op “draai de kaarten om” wilt klikken zoals hieronder beschreven.

  • Optie 1: Klik op het plaatje met de ster van je keuze en klik vervolgens nogmaals op de Mandala die zichtbaar wordt om een tekst te lezen die bij deze kaart hoort.
  • Optie 2: Klik op “draai de kaarten om” en kies uit de mandala die jou het meest aanspreekt. Klik vervolgens op die Mandala om de bijpassende tekst te lezen.

Je kunt na de tekst gelezen te hebben weer klikken op de tekst en dan komt de mandala weer tevoorschijn. Neem ook de afbeelding dan even goed in je op en misschien vind je daar dan nog wel een aanwijzing voor jouw vraag of over jouw onderwerp.
Veel plezier!

Het kan zijn dat de afbeelding ondersteboven getoond wordt. Er komt dan ook een andere tekst tevoorschijn!
@antoniquedelange ik hoop dat je je daar aan wilt houden. Mocht je toch graag een afbeelding willen gebruiken voor iets, vraag het me dan gewoon even.
Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.

Anders

Durf jij anders te zijn? Gewoon omdat het kan? Waarom zou je precies doen wat anderen verwachten dat je moet doen. Maak het verschil. Stap uit het patroon!

Soms loopt het anders dan je verwacht. Maar dat hoeft niet te betekenen dat het minder goed is. Achteraf zul je waarschijnlijk blij zijn dat het zo anders gelopen is.

Verbondenheid

Ook al ben je totaal anders geworden je blijft altijd verbonden met je oude ik. Niet als ballast maar als totaal liefdevol wezen. Oude delen mogen er ook zijn, maar hoeven niet langer “in de weg” te zitten. Accepteer dat ze er zijn.

Heb je het gevoel jezelf kwijt te zijn?
Hoe kun je de verbondenheid met jouw liefdevolle “ik” herstellen?
Sluit je ogen en adem één maal diep in en uit.
Vraag aan jouw liefdevolle ik of je een teken van verbondenheid mag ontvangen. Wacht af door je voor te stellen dat je naar een toneelstuk gaat kijken. De gordijnen zijn net geopend en je wacht af tot het gaat beginnen. Kijk de komende uren (soms dagen) ook eens naar alle tekens die je krijgt. Het is er… je hoeft er alleen maar om te vragen.

Verbinding

De verbinding is er wel hoewel het niet erg zichtbaar of merkbaar is. Ga ervoor!

Door heel veel te praten kan de verbinding sterker en sterker worden. Ga met die ander iets leuks doen. Probeer elkaar nog beter te leren kennen.