Simpel Jezelf Zijn Methode

Simpel Jezelf Zijn Methode2018-08-03T12:26:06+00:00

Simpel Jezelf Zijn Methode, voorwaarden.

Mijn methode bestaat uit een paar pijlers waar jij je goed bij moet voelen. Voel je dat niet…. dan heeft het echt totaal geen zin om contact met mij op te nemen.

  1. Eigen verantwoordelijkheid nemen: Ik wilde mijn leven zelf veranderen. Dat is ook iets wat echt alleen JIJ kunt in JOUW leven. Uiteraard gaan we wel oud zeer behandelen, maar daarbij ben jij degene die vanaf nu jouw leven kan vormen. Wil jij die verantwoordelijkheid nemen?
  2. Spiritueel: Ik merkte door allerlei alternatieve therapieën dat er absoluut meer moest zijn tussen hemel en aarde en dat terwijl ik atheïstisch was opgevoed. Gelukkig had ik door die opvoeding weinig last van dogma’s en kon ik mijn eigen invulling aan “God” of hoe je het ook wilt noemen, geven. We gaan contact maken met jouw diepste “ik” en dat is een spirituele ervaring.
  3. Openheid: We gaan tot de kern van jouw depressie of probleem komen. Daarvoor is het noodzakelijk dat je open staat om inderdaad even het oude zeer aan te raken. Dat kan heel beangstigend zijn, maar door mijn jarenlange ervaring weet ik hoever ik kan gaan en hoe ik jou kan begeleiden in dat proces. Het is bij deze methode absoluut niet nodig om allerlei pijn en angsten te herbeleven, maar ze moeten wel heel even gezien en herkend worden.
  4. Herkenning: Heb je bij het lezen van mijn zeer beknopte verhaal het gevoel dat dit heel erg aansluit bij jouw verhaal? Dan ben jij waarschijnlijk ook spiritueel aan het ontwaken en kun je de depressie zien als een positieve bevestiging van dit fenomeen!

Voorwaarde is ook nog:

  1. Je bent op dit moment niet opgenomen of onder behandeling van een psychiater of psycholoog. Ik wil absoluut geen andere reguliere behandelingen verstoren of onderbreken.
  2. We hebben eerst een voorgesprek via de telefoon.
  3. Tijdens ons eerste gesprek bij mij thuis, ga ik inschatten of de methode voor jou inderdaad zou kunnen gaan werken. Ik neem het recht daarbij om je te vertellen dat het niet gaat als ik bang ben dat ik alleen maar verder verstorend zou kunnen zijn in jouw proces. Ik wil je niet verder de put in krijgen uiteraard!
  4. Je gaat akkoord met alle algemene voorwaarden. (die ga ik nog maken, maar die staan nog niet online op dit moment omdat:

Deze site is nog onder constructie.

Kaartje(s) trekken

 

 

dagkaartje

Klik op het plaatje.

error: Nee, downloaden gaat niet, maar als je contact met me opneemt, dan kan ik bepalen of je mijn foto of kaartje kunt krijgen. <3