Review van Angela Kamstra.
L.E.E.F. expert.

Op Facebook:

Zelf doe ik sinds kort mediteren – ademhalingsoefeningen. Daar waar ik eerst zeer sceptisch over was ben ik nu vol lof over!

Vanaf mijn 4de jaar kampte ik met bronchitis, hooikoorts en hevige astma aanvallen (CARA). Tot voor kort, vooral met trainen, ademde ik heel oppervlakkig. Tot ik Antonique de Lange tegenkwam op het internet.

Zij gaf aan mij te willen helpen meer te ontspannen en samen ademhalingsoefeningen te doen. De 2e x had ik echt zoiets van ‘ ja, oke hoelang nog? ‘ Heel onrustig en lastig mijn hoofd leeg te maken. De 3e x overviel het me. Zo’n rust dat er over me heen kwam echt heerlijk!

Elke keer als ik het druk heb gehad, heb of spanning aan voel komen pas ik het toe. Zit een stuk lekkerder in mijn vel en heb het gevoel de wereld weer aan te kunnen!

Sindsdien raad ik dit mijn klanten ook aan en gaat er een nieuwe wereld open. ?

Mediteer jij ook?

2018

Toen ik haar vroeg of ik haar post op facebook van 2016 mocht gebruiken voor mijn nieuwe website, reageerde ze:

” Je hebt me toen zoveel gebracht, zoveel gegeven. Het ademen. Wist niet wat me overkwam. Daar waar ik aan het begin van alles stond. Van echt leven. Van echt kunnen genieten. Van, ja, ik kan het niet omschrijven. Begin van naar huis komen. Dat.”