Bewust Ademen is voor mij de sleutel!

Door bewust te ademen heb ik geleerd contact te maken met mijn ware zelf.
Wanneer ik dat nu doe sluit ik even mijn ogen. In één ademhaling heb ik weer de connectie die zoveel dieper gaat. Makkelijk en altijd toe te passen als je het éénmaal geleerd hebt. Vandaar de naam “Simpel Jezelf Zijn”.

Hoe gaat dat dan voor jou?

Dat bewust ademen en het contact maken met Jezelf kan ik je leren. Ik heb hiervoor een opleiding gevolgd.
Als je wilt kunnen we dan ook tijdens een sessie op zoek naar dingen die je het meest dwars zitten op dat moment. Dat kunnen angsten zijn, maar ook situaties waar je je geen raad mee weet. Door het contact kom je vaak tot hele heldere inzichten.
Tijdens zo’n sessie ga je eerst naar je diepste innerlijk.
Vervolgens ga je kijken naar je vraag. Via een geleide methode  ga je stapje voor stapje tot de kern van je probleem komen. De eventuele angsten of blokkades die je daarbij tegenkomt gaan we gelijk oplossen.
Een angst of blokkade is vaak iets “van vroeger”, wat je weggestopt hebt. Als je het nu ziet, erkend en er even helemaal laat zijn, dan kan het oplossen. Ik heb erg veel ervaring met het oplossen van angsten en blokkades. Je bent in goede handen.

Kan jij dat wel?

Jazeker! Iedereen kan dit. Eigenlijk zijn we het gewoon verleerd. En hoef ik je alleen maar te helpen herinneren aan een diep weten.
Wel moet je er echt voor openstaan. Als je dat eigenlijk niet wilt kun je beter geen afspraak met mij maken.

Lees hier wat een ander vond van de sessie.

Wat kost het?

Een sessie kost € 30,00.  Enige vorm van “energie-uitwisseling” is belangrijk, maar kun je dit echt niet betalen, neem dan toch contact met me op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Hoe lang duurt het?

Een sessie duurt meestal rond de 2 tot 3 uur.

Waar?

De eerste sessie heb ik het liefst bij mij thuis. De ervaring heeft geleerd dat dat echt belangrijk is. Mochten er nog meer sessies nodig zijn dan kan dat eventueel ook via Skype of Whatsapp video als jij en ik een goede verbinding hebben.