Depressief?

Je bent depressief…. en nu?

Je bent depressief en nu ben je op deze pagina beland…. dat is niet voor niets! Ik geloof niet in toeval.
Jarenlang heb ikzelf geworsteld met depressies. Ik weet dus misschien wat jij doormaakt.
Stel nou dat je je met mijn methode ook beter zou kunnen gaan voelen?
Geef jezelf even de kans en lees verder.

Zijn alle depressies hetzelfde?

Er zijn naar mijn idee twee soorten depressie of geestelijke onbalans. Helaas worden die nu nog allemaal in dezelfde hokjes gestopt. Wat op zich ook wel weer logisch is omdat de kenmerken erg op elkaar lijken.

doorkijkje

Ik denk dat er mensen zijn die spiritueel aan het ontwaken zijn en mensen die inderdaad echt ziek zijn.

Als er nu al een klein vonkje van blijdschap in je merkbaar is, dan hoor jij waarschijnlijk bij die eerste groep! En dan is mijn methode waarschijnlijk geschikt voor jou! Maar lees anders ook nog even door.

Toen ik net van de kleuterschool af was en in “klas” 1 zat, stond er op mijn rapport al:  “Gelukkig lijkt Antonique weer over haar ergste buien heen te zijn”.  Ik weet dus niet beter dan dat ik vanaf jongs af aan depressief was. Natuurlijk werd dat toen nog niet zo genoemd, maar noemde men het “mijn buien”.

Altijd heb ik het gevoel gehad dat ik dit zou gaan overwinnen.

Op den duur werd het echter alleen nog maar erger. Door allerlei dingen in de media die ik herkende sleurde ik mezelf ook nog mee verder de diepte in.
De éne na de andere therapie volgde ik want ik wilde absoluut beter worden. Niet alleen voor mijzelf, maar nog meer voor mijn gezin. Alle therapievormen die ik volgde hielpen wel een beetje maar echt over ging het niet. Toch bleef ik doorgaan met het zoeken naar andere vormen van therapie. Ook in het alternatieve circuit. Want ik was ervan overtuigd, dat ik niet diegene was, die ik toen heel vaak wel was.

Al die jaren was ik ervan overtuigd dat ik “de buien” zou gaan overwinnen! En… dat ik daarna andere mensen zoals ik, zou mogen gaan helpen.

Uiteindelijk kon ik met “Soulbreath” in combinatie met een soort EMDR achtige methode mijzelf WEL genezen.
Eigenlijk heb ik mijn eigen therapie ontwikkeld in de loop der jaren. Uniek voor mij… maar het blijkt dus ook bij anderen te helpen!

Lees meer over mijn methode….