Mandala Kaartje trekken.

Op deze pagina kun je een kaartje uit mijn Mandala deck trekken.

Als er een situatie is waar je met je zelf niet helemaal uit komt, dan is het soms fijn om wat meer duidelijkheid te krijgen door middel van het trekken van een kaartje. Om echt optimaal gebruik te maken van deze mogelijkheid kun je naar mijn gevoel het beste:

  • Even rustig rechtop gaan zitten. Voeten op de grond, rug recht tegen de leuning.
  • Sluit je ogen.
  • Adem een aantal keer diep in en uit en richt je aandacht naar binnen, naar je hart of naar je buik ter hoogte van je navel.
  • Stel in gedachte dan je vraag.  Probeer de vraag zo “oordeelvrij” mogelijk te laten zijn. Dus niet: “moet ik die persoon nou eens flink de waarheid zeggen? “, maar : “wat is de beste oplossing voor deze situatie“.
  • Druk op “Schud de kaarten”.
  • Kies welk optie je wilt nemen zoals hieronder beschreven.
  • Kijk vervolgens naar alle kaartjes op de pagina (totaal 33 kaartjes) en kies welk kaartje jou het meest aantrekt. Maak daar geen grote halszaak van, maar kies gewoon binnen een paar seconden.
  • Laat het plaatje en de uitkomst even op je inwerken. Vaak klopt je eerste gevoel wat je krijgt als je iets ziet of leest, tenzij je echt merkt dat er een “oh ja.. dat zal wel…. ” gevoel is.
Het klopt dat de afbeeldingen soms “op zijn kop” staan. Bij die trekking hoort dan een andere tekst omdat een kaart die op zijn kop getrokken wordt toch een andere boodschap heeft.
Deze kaarten heb ik allemaal zelf getekend of gemaakt.

Veel plezier met het trekken van een kaartje (of kaartjes).

Je kunt kiezen uit twee opties.

  1. Laat alle kaartjes zo met éénzelfde achterkant.
  2. Druk op “draai alle kaarten om”. Dan zul je alle verschillende afbeeldingen zien.
Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.
icon
Kwaliteiten

Kwaliteiten

Liefdevol mag je naar jezelf kijken. Je hebt zoveel verschillende kwaliteiten! Laat ze allemaal aan bod komen.

Gebruik je alle kwaliteiten die je hebt? Misschien zijn er toch nog kwaliteiten te ontdekken die je niet verwacht had te hebben.

icon
Verandering

Verandering

Is het tijd voor verandering? Er is niet veel nodig om te veranderen. Houd je eigen grens goed in de gaten, maar ga de verandering aan!

Er zal waarschijnlijk toch iets gaan veranderen. Kijk waar je je focus legt, want die bepaald welke vorm het zal gaan aannemen.

icon
Vrijheid

Vrijheid

Vier het leven op jouw eigen manier! Je bent vrij! Laat alle beklemmende en beperkende gedachten los.

Het is tijd om je vleugels uit te slaan en voor jezelf te kiezen. Je bent vrij om te doen waar je je zelf het prettigst bij voelt.

Kies je liever zelf een kaartje uit alle kaartjes die beschikbaar zijn in het Mandala kaartendeck?
Klik dan hier.