Kaartje(s) trekken.

Het is gewoon leuk om zo nu en dan eens een kaartje te trekken om te kijken wat “het lot” of “je ziel” (kies maar afhankelijk van wat je gelooft) je wil vertellen.
Ik heb (bijna) al mijn zelfgemaakte mandala’s bewerkt en daar een kaartendeck van gemaakt. Als je wilt kun je hier dus een zeer persoonlijk kaartje trekken.

Om echt even contact met jezelf te maken is het aan te bevelen om er even echt voor te gaan zitten.
Sluit je ogen en adem diep in, naar je buik.
Voel hoe de lucht door je neus, door je luchtpijp helemaal diep in je buik stroomt.
Adem ontspannen ook weer uit door je neus.
Neem een vraag in gedachten en adem nogmaals een keer zo diep in en uit.
Klik vervolgens op “schud de kaarten”. En kies of je blind een kaartje wilt trekken, of dat je vervolgens op “draai de kaarten om” wilt klikken zoals hieronder beschreven.

  • Optie 1: Klik op het plaatje met de ster van je keuze en klik vervolgens nogmaals op de Mandala die zichtbaar wordt om een tekst te lezen die bij deze kaart hoort.
  • Optie 2: Klik op “draai de kaarten om” en kies uit de mandala die jou het meest aanspreekt. Klik vervolgens op die Mandala om de bijpassende tekst te lezen.

Je kunt na de tekst gelezen te hebben weer klikken op de tekst en dan komt de mandala weer tevoorschijn. Neem ook de afbeelding dan even goed in je op en misschien vind je daar dan nog wel een aanwijzing voor jouw vraag of over jouw onderwerp.
Veel plezier!

Het kan zijn dat de afbeelding ondersteboven getoond wordt. Er komt dan ook een andere tekst tevoorschijn!
@antoniquedelange ik hoop dat je je daar aan wilt houden. Mocht je toch graag een afbeelding willen gebruiken voor iets, vraag het me dan gewoon even.

Wat is geweest:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.
icon
Lagen

Lagen

Het kan zijn dat er nu een situatie voordoet die je in het verleden ook al eens bent tegengekomen. Dit keer is dan weer een verdieping in het helende proces. Net als bij een ui… laagje voor laagje… tot aan de kern.

Welk laagje spreekt je het meest aan? Richt daar even volledig je aandacht op. Heb je dat het meest nodig op dit moment? Zie je ook de oplossing?

Heden:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.
icon
Go with the flow

Go with the flow

Laat al het verzet gaan. Geef je over. Ontspan en laat je meevoeren. Het komt goed.

Zijn er twee tegenovergestelde uitkomsten in deze situatie? Zo lijkt het misschien op dit moment. Toch zal het rechts- of linksom uiteindelijk tot hetzelfde resultaat leiden.

Mogelijkheid:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.
icon
Muziek

Muziek

Wat heb je met muziek? Ga je dansen, zingen, of maak je het zelf? Misschien dat even lekker ontspannen met muziek de beste oplossing is op dit moment.

Als communicatie door spraak of gebaar niet toereikend is, kun je overgaan op het communiceren op zielsniveau, met bijv. muziek. Maar ook iemand in gedachten toespreken kan dingen veranderen en oplossen. Van hart tot hart… van ziel tot ziel.