Kaartje(s) trekken.

Het is gewoon leuk om zo nu en dan eens een kaartje te trekken om te kijken wat “het lot” of “je ziel” (kies maar afhankelijk van wat je gelooft) je wil vertellen.
Ik heb (bijna) al mijn zelfgemaakte mandala’s bewerkt en daar een kaartendeck van gemaakt. Als je wilt kun je hier dus een zeer persoonlijk kaartje trekken.

Om echt even contact met jezelf te maken is het aan te bevelen om er even echt voor te gaan zitten.
Sluit je ogen en adem diep in, naar je buik.
Voel hoe de lucht door je neus, door je luchtpijp helemaal diep in je buik stroomt.
Adem ontspannen ook weer uit door je neus.
Neem een vraag in gedachten en adem nogmaals een keer zo diep in en uit.
Klik vervolgens op “schud de kaarten”. En kies of je blind een kaartje wilt trekken, of dat je vervolgens op “draai de kaarten om” wilt klikken zoals hieronder beschreven.

  • Optie 1: Klik op het plaatje met de ster van je keuze en klik vervolgens nogmaals op de Mandala die zichtbaar wordt om een tekst te lezen die bij deze kaart hoort.
  • Optie 2: Klik op “draai de kaarten om” en kies uit de mandala die jou het meest aanspreekt. Klik vervolgens op die Mandala om de bijpassende tekst te lezen.

Je kunt na de tekst gelezen te hebben weer klikken op de tekst en dan komt de mandala weer tevoorschijn. Neem ook de afbeelding dan even goed in je op en misschien vind je daar dan nog wel een aanwijzing voor jouw vraag of over jouw onderwerp.
Veel plezier!

Het kan zijn dat de afbeelding ondersteboven getoond wordt. Er komt dan ook een andere tekst tevoorschijn!
@antoniquedelange ik hoop dat je je daar aan wilt houden. Mocht je toch graag een afbeelding willen gebruiken voor iets, vraag het me dan gewoon even.

Wat is geweest:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.
icon
Centreren

Centreren

Als de omgeving wat overweldigend is, focus dan op het centrum van jezelf. Dat kan je hart zijn of je buik ter hoogte van je navel. Adem rustig in door je neus naar je hart of je buik. Voel hoe de omgeving vanzelf minder belangrijk lijkt te worden. Je kiest even voor jezelf en dat mag.

Als je een steen in het water gooit, dan komen er allemaal kringen… kijk eens wat deze mandala met je doet als je je voorstelt dat dit ook zo werkt…

Heden:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.
icon
Stralen

Stralen

Ga maar lekker stralen! Je hebt alles in huis om een prachtige stralende ster te zijn! Anderen zullen jouw voorbeeld volgen.

Geloof je in een hiernamaals? Kijk dan vanavond eens naar de sterren… Voel de verbinding die je hebt met het hiernamaals, of voel eens of je iets kunt voelen wat buiten jouw comfortzone ligt…

Mogelijkheid:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.
icon
Herkenning

Herkenning

Lijkt niets meer zoals het vroeger was? Ben je je houvast kwijt? Nieuwe manieren om je leven invulling te geven zullen komen. Zet je voeten goed stevig op de grond en voel hoe je voeten op de grond rusten. Beweeg je tenen of stamp even een beetje met je voeten als je het gevoel hebt dat je niet stevig genoeg in je vel zit. Adem in gedachten naar je voeten toe.

Hoe wil je groeien in je leven, je kunt alle kanten op! Houd wel goed contact met de aarde. Ga niet zweven. Maak een keus en ga ervoor!