Kaartje(s) trekken.

Het is gewoon leuk om zo nu en dan eens een kaartje te trekken om te kijken wat “het lot” of “je ziel” (kies maar afhankelijk van wat je gelooft) je wil vertellen.
Ik heb (bijna) al mijn zelfgemaakte mandala’s bewerkt en daar een kaartendeck van gemaakt. Als je wilt kun je hier dus een zeer persoonlijk kaartje trekken.

Om echt even contact met jezelf te maken is het aan te bevelen om er even echt voor te gaan zitten.
Sluit je ogen en adem diep in, naar je buik.
Voel hoe de lucht door je neus, door je luchtpijp helemaal diep in je buik stroomt.
Adem ontspannen ook weer uit door je neus.
Neem een vraag in gedachten en adem nogmaals een keer zo diep in en uit.
Klik vervolgens op “schud de kaarten”. En kies of je blind een kaartje wilt trekken, of dat je vervolgens op “draai de kaarten om” wilt klikken zoals hieronder beschreven.

  • Optie 1: Klik op het plaatje met de ster van je keuze en klik vervolgens nogmaals op de Mandala die zichtbaar wordt om een tekst te lezen die bij deze kaart hoort.
  • Optie 2: Klik op “draai de kaarten om” en kies uit de mandala die jou het meest aanspreekt. Klik vervolgens op die Mandala om de bijpassende tekst te lezen.

Je kunt na de tekst gelezen te hebben weer klikken op de tekst en dan komt de mandala weer tevoorschijn. Neem ook de afbeelding dan even goed in je op en misschien vind je daar dan nog wel een aanwijzing voor jouw vraag of over jouw onderwerp.
Veel plezier!

Het kan zijn dat de afbeelding ondersteboven getoond wordt. Er komt dan ook een andere tekst tevoorschijn!
@antoniquedelange ik hoop dat je je daar aan wilt houden. Mocht je toch graag een afbeelding willen gebruiken voor iets, vraag het me dan gewoon even.

Wat is geweest:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.

Ontplooien

Ga uit het bekende cirkeltje. Je kunt niet overzien wat er staat te gebeuren, maar dat is helemaal niet erg. Elke keer een stapje verder uit je comfortzone zorgt ook voor een heerlijke ruimte!

Creëer je eigen werkelijkheid. Je hebt alles in huis.

Heden:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.

Herkenning

Lijkt niets meer zoals het vroeger was? Ben je je houvast kwijt? Nieuwe manieren om je leven invulling te geven zullen komen. Zet je voeten goed stevig op de grond en voel hoe je voeten op de grond rusten. Beweeg je tenen of stamp even een beetje met je voeten als je het gevoel hebt dat je niet stevig genoeg in je vel zit. Adem in gedachten naar je voeten toe.

Hoe wil je groeien in je leven, je kunt alle kanten op! Houd wel goed contact met de aarde. Ga niet zweven. Maak een keus en ga ervoor!

Mogelijkheid:

Schud de kaarten.
Klik op de kaart en daarna nogmaals.

Je eigen wereld

Heb je het gevoel dat iedereen maar in zijn eigen wereldje aan het leven is? Maak weer contact door naar alle overéénkomsten te kijken.

Trek je even terug in je eigen wereld. Laat de anderen los en richt je echt even alleen maar op jezelf.