Angela Kamstra:

Op Facebook:

Zelf doe ik sinds kort mediteren – ademhalingsoefeningen. Daar waar ik eerst zeer sceptisch over was ben ik nu vol lof over!

Vanaf mijn 4de jaar kampte ik met bronchitis, hooikoorts en hevige astma aanvallen (CARA). Tot voor kort, vooral met trainen, ademde ik heel oppervlakkig. Tot ik Antonique de Lange tegenkwam op het internet.

Zij gaf aan mij te willen helpen meer te ontspannen en samen ademhalingsoefeningen te doen. De 2e x had ik echt zoiets van ‘ ja, oke hoelang nog? ‘ Heel onrustig en lastig mijn hoofd leeg te maken. De 3e x overviel het me. Zo’n rust dat er over me heen kwam echt heerlijk!

Elke keer als ik het druk heb gehad, heb of spanning aan voel komen pas ik het toe. Zit een stuk lekkerder in mijn vel en heb het gevoel de wereld weer aan te kunnen!

Sindsdien raad ik dit mijn klanten ook aan en gaat er een nieuwe wereld open. ?

Mediteer jij ook?

2018

Toen ik haar vroeg of ik haar post op facebook van 2016 mocht gebruiken voor mijn nieuwe website, reageerde ze:

” Je hebt me toen zoveel gebracht, zoveel gegeven. Het ademen. Wist niet wat me overkwam. Daar waar ik aan het begin van alles stond. Van echt leven. Van echt kunnen genieten. Van, ja, ik kan het niet omschrijven. Begin van naar huis komen. Dat.”

Anonieme review.

Middenin mijn proces van de verwerking van een miskraam en een daardoor nog versterkte kinderwens kwam ik via een vriendin bij Antonique terecht.
Tijdens de sessie had ik even echt een moment voor mijzelf om gevoelens op een rij te zetten, mijn innerlijke strijd even de ruimte geven. Het is heel fijn om alles even te mogen voelen en daarbij stil te mogen staan.
Antonique helpt heel rustig en fijn in dit proces door de juiste vragen te stellen.
Via een omweg kwamen we bij oud zeer wat nog in mij zit. Waardoor ik mijn drang om mezelf te willen bewijzen veel beter begreep en waarna ik ook weer beter mijn gevoel van falen over de miskraam kon loslaten.
Ik ben niet direct* zwanger geworden door de sessie maar het heeft mij erg geholpen alles een plek te geven en weer rustig hoop op te bouwen voor de toekomst. Dat was goed te merken tijdens een 2e sessie waarbij het zware gevoel wat ik eerder had veel lichter was en ik merkte dat er meer innerlijke rust was.
Heel fijn dat Antonique me niet alleen bij de negatieve dingen liet stilstaan maar ook juist bij de positieve gevoelens. Die even helemaal tot me nemen en daar tijd voor hebben.
Super bedankt en ik hou je op de hoogte ????

Anoniem

*  Ze hield me inderdaad op de hoogte en kon me binnen een paar maanden melden dat ze zwanger was van een tweeling!