Toepassingen

Heb jij het gevoel dat je niet zo kunt leven als je eigenlijk zou willen? Maar kun je zelf niet ontdekken wat er aan de hand is?

Blokkades en Angsten kunnen je leven behoorlijk beïnvloeden…
Meestal kun je zelf wel een paar dingen opnoemen die je lastig vindt of eng. Toch zijn er ook heel veel blokkades en angsten die je zo goed hebt weggestopt dat je geen idee hebt van hun bestaan….  maar ze beïnvloeden wel degelijk je leven.

Zelfvertrouwen

Weinig Zelfvertrouwen?

appelvink jong

Heb je last van weinig zelfvertrouwen? Je bent al (lang) volwassen, maar nog steeds voel je je minder als andere mensen?
Bestrijd niet langer alleen maar de symptomen, kom tot de kern!

Schuldgevoel

Last van schuldgevoel

spechten voeren

Ben je altijd bezig voor anderen en kun je moeilijk NEE zeggen?
Wil je af van het schuldgevoel, als je wel een keer NEE hebt gezegd?  Wil je aardiger worden voor jezelf zonder daarbij anderen te kwetsen?

Psychische klachten

Psychische klachten

doorkijkje

Er kunnen in je jeugd of ook op latere leeftijd allerlei vervelende ervaringen of overtuigingen vast zijn gaan zitten in de vorm van blokkades en / of angsten.
Wil je die erkennen en loslaten?

Lichamelijke klachten

Lichamelijke klachten

ven

Het is al bewezen dat veel lichamelijke klachten een psychische oorzaak hebben…..
Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar pijnklachten die maar niet over willen gaan, naar oververmoeidheid maar ook naar allergieën.

zwanger worden

Ongewenste kinderloosheid:

Je hebt een kinderwens, maar ondanks dat de doktoren zeggen dat er lichamelijk geen belemmeringen zijn, lukt het maar niet om zwanger te worden?

Ik kan je uiteraard helaas niet beloven dat je zwanger zult worden, maar ik bied je graag een extra kans om te kijken of er misschien een diepe angst of blokkade in de weg staat.

Dat daarbij n.l. wonderen mogelijk zijn heb ik mogen ervaren bij 3 vrouwen die op dat moment al enkele jaren zwanger probeerden te worden.
Twee vrouwen werden in de maand na slechts één sessie zwanger!

In veel gevallen is er met mijn methode de mogelijkheid om zelf tot de kern van je probleem te komen en wat aan de blokkade of angst te doen.

Heel simpel, heel snel en dus ook vaak heel doeltreffend!