Mandala tekenen

Maak een Mandala met diepgang, teken je eigen Wijsheid.

Even ontspannen de diepte in.

We hebben voordat we gaan beginnen een ademsessie. Je maakt op een diep niveau contact met jezelf en van daaruit ga je de Mandala tekenen. Daarom noem ik dit een Mandala met diepgang.
Een Mandala die je op die manier maakt kan je inzichten geven in bepaalde situaties of helpen bij vragen. Tijdens de ademsessie kom je tot een idee voor de Mandala. Je maakt helemaal zelf de Mandala en kleurt die in. Uiteraard begeleid ik je hier bij. Al kleurend kom je tot inzichten en in het uiteindelijke resultaat zul je meer helderheid hebben over het antwoord op je vraag.
Een Mandala met diepgang maak je in een privé sessie.
Een voorbeeld van zo’n Mandala kun je verderop op de pagina zien.

Of kom alleen lekker ontspannen.

In deze hectische tijd waar zoveel van je gevraagd wordt, is het nu tijd voor jezelf.
Ik ga je begeleiden om een zo ontspannen mogelijke maar toch mooie Mandala te tekenen.
Je leert wat technieken en tijdens het inkleuren is er ondertussen tijd om lekker te kletsen als je dat wilt, maar als je in stilte wilt kleuren kan dat natuurlijk ook!

Dit kan in een privé les, maar ook in een combinatie met 2 anderen.

Een dag voor jezelf.

Kom een dagje naar het mooie Ermelo. Deze dag gaan we natuurlijk Mandala tekenen, maar ook even heerlijk het bos in en de hei op. 
Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers.
Vervolgens een ademsessie om goed te gronden en contact te maken met jouw diepste zelf. 
We beginnen met het tekenen van de Mandala en pauzeren om te lunchen en te wandelen. 
Vervolgens maken we de Mandala af en bespreken wat je allemaal aan inzichten hebt ontvangen deze dag.

Wat is een Mandala?

Mandala betekent “cirkel” in het Sanskriet.
Een Mandala heeft vele facetten die telkens terug komen en die uiteindelijk een (verrassend) geheel worden.
Dat kan…. want het hoeft niet… je kunt ook een mandala uit allerlei verschillende dingen samenstellen, kijk maar naar alle afbeeldingen.

Je kunt er ook nog allerlei ingewikkelde dingen over vinden op het internet, maar ik heet niet voor niets Simpel Jezelf Zijn…
Daarom is voor mij Mandala tekenen hoofdzakelijk een vorm om de energie van dat moment te laten stromen op het papier.

Als je bij mij voor de eerste keer een Mandala gaat maken dan ga je aan de hand van een korte meditatie bepalen welke grove vorm je Mandala gaat krijgen.  Dus kom met een open mind!
Heb je toch echt specifieke gedachten over een Mandala die je wilt gaan tekenen, geef dat dan aub ruim van tevoren door, dan kan ik me daarop voorbereiden. (Alleen mogelijk bij een individuele ochtend of middag)
Je start vanuit niets met het opzetten van de lijnen.  Vervolgens ga je de vormen die jou op dat moment aanspreken kleuren. Al doende zul je merken dat de Mandala steeds meer wordt zoals jij het leuk vindt.
Ik geef je tips en trucs om het misschien anders, of nog leuker en nog mooier te laten zijn. Het is aan jou wat je daarmee wilt doen. Het is jouw tijd voor jezelf!

Mandala tekenen met diepgang:

Tijden:

Minimaal 4 uur, tijd in overleg.

Mandala tekenen ter ontspanning:

Tijden:

Ochtend van 9.30 tot 12.30 uur.

Middag van 13.00 tot 16.00 uur.

voorbeeld van mandala bij een individuele sessie

Mandiepdala
Deze Mandala is gemaakt
bij een individuele afspraak.

Foto impressie:

Reviews:

dame-1

Ik kom net thuis na een heerlijke middag mandala’s tekenen. Nooit eerder gedaan, maar door de uitstekende uitleg en hulp kon ik alle tijd vergeten. Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
dame-3

Het was een heel fijne ochtend. Zowel het mandala tekenen als de gesprekken. Ik vond dat je het heel goed deed. Eerst een goede basistechniek en algemene aanwijzingen met daarna ademhaling en soort meditatie. Daardoor kwam er een sfeer van: laat het maar gebeuren, zie het niet als een prestatie. Ook je uitleg van de kleurkeuze vond ik interessant, daar zou je nog verder op door kunnen gaan.

Anoniem
dame-2

Gisteren was het fijn en leerzaam voor mij met een geduldige docent. Klasse hoor je doet het echt goed. Je hebt het echt in je zitten, geniet van de lessen die je nog gaat geven.

Anoniem
dame-6

Het mandala tekenen was nieuw voor mij en een hele positieve en verrassende ervaring. Echt even tijd voor mezelf, lekker-leuk-leerzaam. Ik voelde me welkom, alles stond uitnodigend klaar en omringd met voorbeelden gingen we aan de slag. Door de creatieve sfeer, rust, ruimte en prima begeleiding ontstond een veelzeggende mandala en fijne gesprekken. Het ging niet alleen om het eindresultaat, het proces vond ik ook zo verrassend. Nieuwsgierig ? Een aanrader !

Anoniem

Heerlijk om een keer bij jou mandala te tekenen. Alles klaargelegd; keurig verzorgd en duidelijke uitleg. Lekker ontspannend, fijne sfeer, een aanrader!!!

Anoniem